Huile Dermotonique

  Serumi, Tijelo, i ulja i kompleksi
 

Tonificirajuće ulje koje kožu čini zaglađenijom i čvršćom, pružajući zadovoljstvo cijelom tijelu.


< Nazad

Tonifikuje epiderm, ublažava izgled narandžine kore, poboljšava cirkulaciju krvi.

Tonificirajući sastojci eteričnog ulja ruzmarina, breze i bobica borovice sa stimulirajućim sastojcima  za cirkulaciju krvi- eterično ulje od primorskog vrijeska i čempresa. Sadrži i antioksidantski sastojak ulja od sjemenki grožđa.

Upute za upotrebu: Nanijeti na cijelo tijelo ili na određena područja. Može se koristiti samo ili pomiješano sa kremama ili gelom od algi. Nanijeti malu količinu proizvoda na područje koje se tretira i primijeniti masažu za mršavljenje pokretima prema gore. Zatim koristiti masažnu rukavicu (velike igle za lakše prodiranje glavnih sastojaka i male igle za rad na masnim nalagama i celulitu).

Kako bi proizvod lakše prodirao u kožu, nanesite nekoliko kapi ulja Dermotoniquek nakon tuširanja ili kupanja, na još uvijek vlažnu kožu. Utrljajte na područja koja se tretiraju, a zatim umasirajte odozdo prema gore kako biste aktivirali cirkulaciju krvi..

Prije kupanja masaža 2 puta sedmično: Trljati s nekoliko kapi ulja Dermotonique. Onda zaroniti u kupku s toplom vodom (35 ° C). Nakon kupanja ponoviti ovu radnju. Ovaj ritual pojačava djelovanje proizvoda.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.