La Grande Crème

  Kreme i emulzije, Lice, i Regenerativne kreme
 

Apsolutna inovacija u svijetu profesionalne kozmetike, koja djeluje na proces starenja kože. Ona podmlađuje ćelije i popravlja oštećenja DNA, a formula je utemeljena na naučnoj inovaciji.


< Nazad

Ekskluzivna krema “La Grande Crème” je apsolutna inovacija u svijetu profesionalne kozmetike, koja djeluje na proces starenja kože i omogućava regeneraciju ćelija. La Grande Crème, ne samo da zaustavlja starenje, već podmlađuje ćelije i popravlja oštećenja DNA, a formula je utemeljena na naučnoj inovaciji.

Njena formula, bogata aktivnim sastojcima, spoj je 6 različitih vrsta djelovanja: Regeneracija, struktura i volumen, učvršćivanje, antrid, protiv pigmentnih fleka, zaštita DNK i epidermalnih matičnih stanica.

Zahvaljujući svojoj složenoj formuli, ova krema rješava sve probleme vezane za starenje, a naročito ekspresiju gena uključenih u proces starenja kože, što omogućava pravilno stanično obnavljanje.

Biologique Recherche je identificirala EpigenActiv, peptid koji djeluje na receptore EGF (ili faktore rasta), neophodne za regeneraciju tkiva i recikliranje razgrađenih proteina.

Biologique Recherche je posvetio veliku i istančanu pažnju pakovanju La Grande Crème koju su izradili najstarijih francuski proizvođača stakla i kristala.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.