Toleskin M maska

Inovativna instant maska protiv reakcija kože.

Ova impregnirana maska za jednokratnu uporabu odmah smiruje nelagodu uzrokovanu reakcijama na koži, smiruje crvenilo a koža se osjeća zdravijom i jačom. Desenzibilizira kožu kako bi se podigao prag tolerancije.

Smanjuje osjećaj svraba i pregrijavanja. Smiruje crvenilo pružajući istovremeno udobnost. Pomaže u borbi protiv pogoršanja atopije i pruža udobnost epidermisu prije ili nakon pojave reakcija kože.

Formula za obnavljanje lipida daje koži masne kiseline koje su joj potrebne za ograničavanje transepidermalnog gubitka vode i istinsko jačanje kožne barijere, kako bi se zaštitila od svakodnevnih vanjskih uticaja.

Creme masque Vernix

Krema- maska Vernix, sve u jednom, za sve tipove kože s mnogostrukim ljekovitim svojstvima. Poklonite svojoj koži “drugo rođenje”, regeneraciju, zaštitu i revitalizuju.

Masque Visolastine E

Maska za hidrataciju i regeneraciju, umiruje i osvježava kožu i posvjetljuje ten. Omekšava epiderm, smanjuje neprijatan osjećaj zatezanja, pročišćava pore bez isušivanja kože, revitalizira, ublažava znake starenja kože.

Biomagic Mask

Maska za devitaliziranu kožu kojoj nedostaje tonus s trenutnim efektom liftinga i tonifikacije. Pročišćava epiderm dajući koži blistavost i mekoću, ten čini ujednačenim i skuplja pore.

Masque VIP O2

Osvježavajuća maska koja revitalizuje kožu izloženu stresu i vraća joj sjaj. Oksigenizira i hidritra. Za baršunast, svijetao i blistav ten.

Masque Creme Biofixine

Kombinacija maske i kreme u jedom. Ovaj inovativni proizvod momentalno čini kožu glatkom, omekšava je, smanjuje dubinu bora. poboljšava elastičnost kože s vidljivim znacima starenja i ujednačava ten.

Masque Biosensible

Ova maska sa umirujućim dejstvom trenutno ublažava osjećaj zatezanja, smiruje, omekšava i posvjetljuje kožu. Odmah nakon nanošenja pruža koži osjećaj prijatnosti i daje baršunast i blistav izgled.

 

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.