Creme Collagene

Crème Collagène je regenerirajući i hidratantni proizvod za njegu kože koji pomaže obnavljanju i ojačavanju dermisa, stimulirajući sintezu kolagena u tonusu kože.

Crème Collagène  je ukratko krema za jačanje dermisa i njegovu regeneraciju.

Učinci:

– Hidrira kožu
– Stimulira sintezu kolagena
– Poboljšava strukturu kože
– Zateže tkivo kako bi koža izgledala glađa.

La Grande Crème

Apsolutna inovacija u svijetu profesionalne kozmetike, koja djeluje na proces starenja kože. Ona podmlađuje ćelije i popravlja oštećenja DNA, a formula je utemeljena na naučnoj inovaciji.

Creme masque Vernix

Krema- maska Vernix, sve u jednom, za sve tipove kože s mnogostrukim ljekovitim svojstvima. Poklonite svojoj koži “drugo rođenje”, regeneraciju, zaštitu i revitalizuju.

Crème MSR-H

Regenerativna krema, za kožu u menopauzi ili kožu sa hormonalnim disbalansom, poslije 40-te. Redefiniše oval i intenzivno zateže kožu.

Crème ISO Placenta

Ova krema aktivira regeneraciju ćelija kako bi pomogla obnovi povrijeđene kože i kože oštećene aknama. Omogućuje hranjive tvari simulirajući svojstva placente.

Aktivira regeneraciju ćelija kako bi pomogla obnovi povrijeđene kože i kože oštećene aknama. Omogućuje im sve potrebne hranjive tvari simulirajući svojstva ljudske placente. To postiže biomimetrikom.

Sa obnovljenom kožnom barijerom koža pronalazi svoj normalni rad.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.