Svjetski ekskluziv
BIOLOGIQUE RECHERCHE
Nudimo jedinstvene Biologique Recherche tretmane lica i tijela ali i ekskluzivne proizvode za lice, tijelo i kosu ekskluzivnog francuskog brenda Biologique Recherche. Metodologija Biologique Recherche temelji se na više od 40 godina dugom iskustvu, razumijevajući da koža, naš najveći organ, osim banalne higijene traži proizvode i tretmane koje zaslužuje.

VISOKA MODA U KOZMETICI

Tretmani Biologique Recherche su jedinstveni i personalizirani u skladu s Vašim trenutačnim stanjem kože.

Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epiderme u uravnoteženo stanje. Za to se koriste preparati koji su odabrani u odnosu na strukturu kože, nivo vlage, kao i ukupno stanje kože.

Tretmani se sastoje od pripreme kože nanošenjem losiona P50 i nježnog odstranjivanja nečistoća, masaže lica, boosters tretmana ovisno od trenutačnog stanja kože, stavljanje maske, nanošenje autentičnih seruma, nanošenje krema i završnih seruma kako bi se produžili i pojačali efekti tretmana.

Ujedinjeni preparati Biologique Recherche sa stručnim osobljem, inovativnim aparatima, individualno preporučenim tretmanima, garantiraju vidljivost poboljšane strukture kože.

NOVO! REMODELING FACE TRETMAN

Šta je Remodeling Face®?

To je napredni tretman koji primjenjuje dostignuća iz bioelektronike za personaliziranu njegu kože kombinirajući ručnu tehniku i elektroterapiju. Aparat Remodeling Face® u kombinaciji sa proizvodima za njegu kože firme Biologique Recherche imaju komplementarno dejstvo i međusobno pojačavaju svoje efekte.

Remodeling Face® djeluje na složen način, utičući na različite slojeve kože i mišića i ukratko pruža: Anti-age učinak, površinsko i duboko podizanje lica, prehrana i zaštita kože, poboljšanje kontura lica, pospješuje regenerativne procese. 

 

Kako radi Remodeling Face® aparat?

Remodeling Face® kombinuje moć 4 električne struje:

• Galvanska (jednosmjerna) struja koja pospješuje difuziju aktivnih sastojaka.
• Struja niske i srednje frekvencije stimuliše mišiće lica i ima efekat remodelovanja.
• Atermička impulsna struja visoke frekvencije služi za dinamizaciju epiderma.
• Elektroporacija, impulsna struja visoke frekvencije omogućava propustljivost gornjeg sloja epiderma i pospješuje prodiranje aktivnih sastojaka u ćelije stvaranjem većeg broja otvora na površini ćelija.

 

Rezultati:

 
Rezultati inovativne njege porede se sa plastičnim operacijama. 
 
Ovo su samo neki od rezultata koji se postižu aparatom Remodeling Face®:
– Dobro definirane jagodice, 
– Zategnuto lice, 
– Blistava koža, 
– Širom otvoreno oko, 
– Ublažene bore 
– Jasno definiran oval lica, s dugoročnim učinkom.

PRVI KORAK: ANALIZA KOŽE

dubinska procjena epiderme

Na osnovu dermokozmetičke analize, objektivnog mjerenja i 14 odgovora na upitnik, Skin Instant Lab® ponudit će izbor proizvoda i tretmana koji su savršeno prilagođeni Vašem trenutačnom stanju kože. 

Podatci će biti pohranjeni u osobnoj povijesti, koja prati promjene stanja kože tijekom vremena, tako da se preporuke mogu dinamički prilagođavati za stvaranje objektivnog programa njege na dugi vremenski rok. 

Naši profesionalci analiziraju varijable kako bi ženama i muškarcima savjetovati najprikladniju njegu za njihovo specifično trenutno stanje kože.

 

SKIN INSTANT LAB®

Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epidermisa u uravnoteženo stanje. Za ocjenu stanja kože koristimo Skin instant lab® aparat iz Biologique Recherche Paris.  

Skin instant Lab se sastoji od 5 sondi:

+ Mjerenje nivoa hridriranosti

+ Transepidermalnog gubitka vode

+ Elastičnosti

+ Pigmentacije 

+ Količine sebuma

 

Zašto su BIOLOGIQUE RECHERCHE tretmani i proizvodi Tako posebni? 

Svi proizvodi Biologique Recherche koje koristimo tijekom tretmana, zadovoljavaju specifične kriterije: 

+ Visok nivo biljnih, organsko morskih i bioloških ekstrakata
+ Odsustvo sintetičkih mirisa
+ Aktivni elementi visoke kvalitete
+ Proizvodnja hladnom metodom 

La Bellezza studio je ovlašten da provodi tretmane od strane Biologique Recherche generalnog zastupnika za BiH “ContourD”.

CJENIK: BiologiQue recherche PROIZVODI 

VIDEO: KAKO KORISTITI MLIJEKO I LOSION BIOLOGIQUE RECHERCHE

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.