usluge

Kosa

Samo njegovana kosa je lijepa kosa. Odabirom prave njege i frizure odražava se stil života i karaktera. La Bellezza prati hairstyle trendove i preporučit ćemo najbolje za Vas.

Nudimo širok dijapazon usluga poput analize vlasišta, hairsyle, svečanih frizura, balayage, ekstenzije od prirodne kose, brazilski keratin i slično. Ističemo tretmane: Brazilsko feniranje, Olapex tretman, Kerastase Fusio tretmani, Chronologiste Caviar tretman, Extensioniste, Fusio scrub, K Water Genesis tretman…

Također, La Bellezza nudi usluge hair stylinga i šminkanja na terenu (za vjenčanja, muzičke i filmske setove).

popularno

ANALIZA VLASIŠTA

Analiza vlasišta

Saznajte koji je proizvod najbolji za njegu vaše kose. Pravilna njega je filozofija ekskluzivnog francuskog brenda La Biosthetique koja usrećuje klijente i frizere diljem svijeta. Analiza vlasišta, pregled kose i razgovor su važni da bi se izabrao najbolji proizvod za Vašu kosu.

Brazilski keratin

Brazilski keratin, tretman za oštećenu kosu je najnapredniji i najefikasniji način da se oštećena kosa oporavi i da se vrati njezin prirodni izgled. Želite li da Vaša kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom, Brazilski tretman keratinom je usluga krojena za Vas.

IZdvajamo USLUGE

HAIRSTYLE

HAIRSTYLE

SVEČANE FRIZURE

EKSTENZIJE OD PRIRODNE KOSE

ŠIŠANJE I FENIRANJE

BALAYAGE

cjenici

PHOTO GALERIJA

Besplatna dostava iznad 200 KM narudžbe

Podrška 24/7

Sigurna kupovina

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.