After Shave Face & Beard Care 75ml

2 SoldNema na zalihi

23,00 KM

Za baršunasto meku kožu i meku bradu. Preparat  sve u jednom proizvodu daje energiju i opskrbljuje stanice dodatnim kisikom.

Nema na zalihi

Losion poslije brijanja

Prednosti

Za savršeno brijanje: ova 3 u 1 njega smiruje kožu i štiti je od iritacije nakon brijanja. U isto vrijeme, revitalizacija poslije brijanja jača funkcije kože, te djeluje kao štit za kožu i bradu. Lagana emulzija je posebno jednostavna za nanijeti i ostavlja kožu ugodno mekom. Ključni sastojci crvenih morskih algi, mikroalgi i minerala morske vode primjetno štite kožu od dehidracije. Inovativni sastojci čine dlaku brade mekom i osiguravaju glatku, homogenu strukturu brade. HOMME. Svakodnevni ritual revitalizacije

Glavni sastojci

  • Energizirajući kompleks minerala aktivira stanični energetski ciklus i opskrbljuje mitohondrije kisikom, tako da se aktiviraju disanje i regeneracija stanica. Pojačavajući aktivni sastojak bori se protiv negativnih simptoma starenja stanica.
  • Minerali crvenih morskih algi, mikroalgi i morske vode tvore zaštitni sloj na koži i bradi zbog čega izgleda meka i ujednačena.

Način upotrebe

Ravnomjerno rasporedite emulziju na kožu lica i bradu nakon brijanja i čišćenja lica, i ostavite da se upije.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.