Serum za vrhove kose L’Oreal Steampod – 50 ml

33,00 KM

Otkrijte L’Oreal Professionnel Steampod koncentrovani serum za zaštitu vrhova, zaglađujući serum koji se koristi sa Steampod 3.0. profesionalnim uređajem za stilizovanje kose. Preporučeno je za sve tipove kose.
Obogaćen uljima marelice i avokada, Serum pomaže zaštiti i obnoviti kosu koja se često stilizuje pod toplinom, tako da vrhovi ostanu bez friza, mekani i prirodno sjajni. Savršeni zadnji korak za Vaš Steampod 3.0 izgled.
Kako koristiti?
Preporučujemo upiotrebu Steampod koncentriranog seruma nakon korištenja Steampod 3.0. uređaja za stilizovanje kose. Nakon što ste kosu izravnali ili napravili valove s Vašim Steampod 3.0 uređajem, nanesite jednu do dvije kapljice seruma na dlanove. Podjednako nanesite na vrhove kose da biste osigurali prekrasni sjaj, hidrataciju i zaštitu od friza. Kod kovrdžavih frizura, možete nanijeti serum na vrhove prstiju te tako definisati lokne.
Savjet profesionalca: dodajte jednu ili dvije kapljice seruma u Steampod mlijeko ili kremu koji se nanose na mokru kosu prije Steampoda, za dodatnu zaštitu pogotovo za osjetljive zone kose.
Frizura?
Bez obzira na željenu frizuru, kosa će biti snažna na osjećaj. Steampod serum omogućuje kontrolu friza, zaglađujući učinak te prirodni sjaj.

Dodaj na listu željaDodaj za usporedbu
Brand

LOREAL

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Serum za vrhove kose L’Oreal Steampod – 50 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.