Shampooing Epicélan Purifiant protiv prhuti

34,15 KM

Epicélan Purifiant šampon protiv prhuti pruža posebno nježno iskustvo čišćenja, oslobađajući vlasište od prhuti i normalizirajući mikrobno okruženje. To pomaže u jačanju prirodne obrane i na taj način se objavljuje rat dosadnoj prhuti.

Dodaj na listu željaDodaj za usporedbu

Dvije trećine svih ljudi barem jednom u životu pati od prhuti. To se obično manifestira kao bijele čestice kože koje u najgorem slučaju mogu izgledati vrlo neprivlačno i vrlo vidljivo na tamnoj kosi ili tamnoj odjeći. Međutim, ovo nije samo estetski problem. Prhut je uvijek znak da su funkcije i mikrobna flora vlasišta oslabljeni i van ravnoteže.

Epicélan Purifiant, šampon protiv prhuti omogućuje izuzetno nježno čišćenje i oslobađa vlasište od prhuti. Savršena kombinacija aktivnih sastojaka smanjuje količinu gljivica koje izazivaju prhut a umiruje iritacije, crvenilo, svrbež i djeluje antibakterijski na vlasište. Istodobno, šampon jača prirodnu obranu i opskrbljuje kosu dodatnom njegom. Aktivni sastojci poput pantenola, ekstrakta algi i ulja čajevca djeluju u sinergiji. Razvijaju umirujući i uravnotežujući učinak. Uz to inhibiraju stvaranje mikroorganizama i na taj način aktivno sprečavaju nastanak nove prhuti.

Posebno stvoreni kompleks aktivnih sastojaka La Biosthétique Complexe Pellicules trajno poboljšava okolinu vlasišta. Rezultati su nevjerojatni. Smanjuje vidljivu prhuti nakon prvih nekoliko primjena do 50%.

Brand

LA BIOSTETHIQUE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Shampooing Epicélan Purifiant protiv prhuti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.