Visarôme Dynamique R 30ml

Nema na zalihi

47,35 KM

Aroma kompleks za poticaj rasta kose. Ovaj prirodni aromaterapijski kompleks potiče cirkulaciju i metabolizam vlasišta, poboljšava njegu korijena kose i optimizira uvjete za rast kose.

Nema na zalihi

Prednosti
Dinamičnost u kosi – to je ono što želimo! Ali što ako kosa  postaje sve tanja i tanja,  gubi strukturu i dolazi do povećanja gubitka kose? A rast kose? Nema šanse! Zahvaljujući aromaterapijskom kompleksu Visarôme Dynamique R vraćena je vitalnost kose. Kvalitetna i čista prirodna esencijalna ulja poput ružmarina, kadulje, lavande ili timijana potiču vlasište svježinom biljnog vrta. Zahvaljujući učinkovitom kompleksu aromaterapije potiču se cirkulacija i prirodne funkcije vlasišta, aktivira se metabolizam i tako se aktivno potiče rast kose. Vlasište uživa u neobičnoj svježini. Zahvaljujući skladnom mirisu, vlasište je izvanredno opušteno i regenerirano, kao da se upravo vratilo s mirisnog putovanja. Visarôme Dynamique R je balzam za kosu, vlasište i dušu.

Glavni sastojci
• Prirodna esencijalna ulja ruzmarina, žalfije, lavande, geranija i timijana: potiču rast kose i uravnotežuju vlasište

Način upotrebe
Nekoliko puta sedmično raspodijelite 1 do 1,5 pipete Visarôme Dynamique R u tačkama na vlasište, a zatim ih lagano umasirajte prstima. Opustite se i uživajte u novoj svježini.

Brand

LA BIOSTETHIQUE

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Visarôme Dynamique R 30ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.